Hahót Község Honlapja

Energetikai korszerűsítés

 

A Széchenyi 2020 támogatási rendszerhez benyújtott KEOP-2015-5.7.0 ,,Hahóti Napköziotthonos Óvoda és Hahóti Közös Önkormányzati Hivatal épületeinek energetikai korszerűsítése” című pályázat keretében kiemelt jelentőségű energiahatékonyság fokozására irányuló beruházások valósulnak meg Hahóton. Hahót Község Önkormányzatot a Magyar Közlöny 108. számában, 2015. július 23-án nevesítették a projektre, amire 2015. augusztus 19-én nyújtott be pályázatot. A projekt keretében a Hahóti Napköziotthonos Óvoda és Hahóti Közös Önkormányzati Hivatal épületenergetikai fejlesztésére kerül sor. Hahót Község Önkormányzata 2015.11.18-án nyújtotta be szerződésmódosítási kérelmét, miszerint a projektbe két további intézményét, Művelődési ház és Közösségi Ház épületét kívánta bevonni.

 

A projekt forrását a Kohéziós alap és Magyarország költségvetésének társfinanszírozása biztosítja.

 

  • Az óvoda épületén utólagos homlokzat, zárófödém szigetelés mellett új nyílászárók kerülnek beépítésre
  • A hivatal épületén utólagos homlokzat, zárófödém szigetelés mellett a nyílászárók cseréje valósul meg.
  • A művelődési ház épülete már korábban felújításra került, jelen pályázat keretében a még korszerűtlen nyílászárók új műanyag nyílászáróra való cseréje valósul meg.
  • A közösségi ház utólagos homlokzat, zárófödém, pincefödém szigetelés mellett új nyílászárók kerülnek beépítésre

 

A projekt megvalósításával célunk, hogy hozzájáruljunk az Európai Parlament és a Tanács irányelveiben meghatározott országos energiamegtakarítási értékekhez, továbbá a Nemzeti Épületenergetikai Stratégiában megfogalmazott célokhoz.

 

Kedvezményezett: Hahót Község Önkormányzata

8771 Hahót Deák Ferenc utca 63

 

Támogatás összege: 54 292 886,- Ft

 

Támogatás mértéke: 100%

 

Tervezett befejezés: 2015. december 15.

 

Projekt azonosító száma: KEOP-5.7.0/15-2015-0179