Aktuális


A KORONAVÍRUSRÓL
2020. március 31., 14:13

Részletek

MAGAZIN SAROK
2020. március 30., 12:39

Heti és havi folyóiratok olvashatók a könyvtárban!

Részletek

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS A KORONAVÍRUSRÓL

2020. március 31., 15:14

 

Tisztelt Lakosság!

A rendelet 6.§-a alapján saját és családja érdekében a 65. életévet betöltött személy az élelmiszerüzletet, drogériát, piacot vagy gyógyszertárat 9.00 óra és 12.00 óra közötti időben látogathatja.

Az élelmiszerüzletben, drogériában, piacon vagy gyógyszertárban 9.00 óra és 12.00 óra közötti időben az ott foglalkoztatottak kivételével kizárólag a 65. életévet betöltött személy tartózkodhat!

Számunkra a legfontosabb családtagjaink, rokonaink, embertársaink, közösségünk egészségének védelme, ezért kérjük a fentiek tudomásul vételét és a rendelet utasításainak betartását!

 

KÖZLEMÉNY

Tisztelt Lakosság!

Hahót Község Önkormányzata képviselőjeként az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 46/2020. (III. 16.) Korm. rendelet alapján tájékoztatom Önöket, hogy a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel Hahót Község Önkormányzatának a 2020. évi Tavaszi és Nyári rendezvényei, állandó programjai elmaradnak és határozatlan időre felfüggesztésre kerülnek!

Számunkra a legfontosabb családtagjaink, rokonaink, embertársaink, közösségünk egészségének védelme, ezért kérjük a fentiek tudomásul vételét és segítő együttműködésüket, megértésüket!

 

KÖZLEMÉNY

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről 46/2020. (III. 16.) Korm. rendelet alábbi bekezdései alapján:

3. § A zárt helyen vagy a nem zárt helyen tartott zenés, táncos rendezvények működésének biztonságosabbá tételéről szóló 23/2011. (III. 8.) Korm. rendelet szerinti rendszeres zenés, táncos rendezvények (a továbbiakban: rendszeres zenés, táncos rendezvény) helyszínén tartózkodni tilos.

4. § (1) Rendezvény helyszínén a résztvevők számától és a rendezvény helyszínétől függetlenül tilos tartózkodni. Gyűlés helyszínén tartózkodás tilos.

5. § Az ott tartózkodók létszámától függetlenül, az ott foglalkoztatottak kivételével tilos a látogatása

a) az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartott eseménynek, függetlenül annak nyilvánosságától (színház, tánc-, zeneművészet),

b) a mozinak,

c) a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló törvényben meghatározott

ca) közgyűjteménynek,

cb) közművelődési intézménynek,

cc) közösségi színtérnek.

Ezen szabályozások értelmében az IKSZT épülete határozatlan ideig nem látogatható, rendezvények megtartása nem engedélyezett, az IKSZT zárva tart!

Kérjük a fentiek tudomásul vételét és segítő együttműködésüket!

 

 

 
Vissza az előző oldalra!
Hahót Község Önkormányzata - Magyar